Theseus on Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n tarjoama verkkopalvelu, jossa julkaistaan Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä muita julkaisuja. Opinnäytetyöt tarjoavat mielenkiintoisen ikkunan eri aihealueista tehtyihin tutkimuksiin, selvityksiin sekä syvempää tietoa rajatuista tutkimusongelmista. Töiden taso vaihtelee, mutta parhaimmillaan niistä voi löytää arvokasta tietoa oman osaamisen kehittämisen tueksi.

Asuntosijoittamisen kysymykset ovat kiinnostaneet erityisesti ammattikorkeakoulujen liiketalouden opiskelijoita.Tämän uutisen julkaisuhetkellä palvelusta on löydettävissä kaikkiaan 209 julkaisua asuntosijoittaminen-hakusanalla. Kiinnostus asuntosijoittamista kohtaan näyttää tiivistyneen viime vuosina, sillä vuonna julkaisuista peräti 52 on vuodelta 2019.

Tuoreimmissa opinnäytetöissä on käsitelty muun muassa asuntosijoittamisen näkymiä eri kaupungeissa, nuorten käsityksiä asuntosijoittamisesta sekä esimerkiksi sijoittamista velkavivulla.

Theseus on Suomen suurin julkaisuarkisto niin tallennusmäärien kuin lataustenkin perusteella. Vuoden 2019 lopussa Theseus piti sisällään yli 170 000 tallennusta. Kävijöitä oli lähes 50 miljoonaa.

Share This