Maksuton Vapari-jäsenyys

Asuntoliigan jäsenenä saat
asuntosijoittajalle hyödyllistä tietoa ja työkaluja
sekä tarjolle hyviä kohteita.
Vapari-jäsenyyteen tarvitset vain sähköpostin!

Asuntoliigan toiminnassa keskeistä on tarjota tietoa ja palveluita asuntosijoittamisessa onnistumiseen ja alan kehittämiseen. Aika ajoin tuomme Asuntotukkumme kautta myös myyntiin sijoituskohteiksi sopivia asuntoja. Tarjoamme suuren osan Asuntoliigan eduista kaikille maksuttomalla Vapari-jäsenyydellä. Jäsenenä saat seuraavat sisällöt ja palvelut:

Etusopimus Asiakastiedon Luottotieto- ja Vuokranantajaraporteista

Alennushinnat Suomen Asiakastiedon Luottotieto- ja Vuokranantajaraporteista vuosisopimuksella. Selvä säästö paljon raportteja tarvitseville. Sopimuksen tekeminen on intergroitu Asuntoliigan jäsentiliin.

Uutisseuranta

Kattavan mediaseurannan avulla löydät asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin liittyvät uutiset suomalaisesta verkkomediasta.

Vuokratuottolaskuri

Kompakti vuokratuottolaskuri omiin laskelmiin sekä lainaneuvotteluiden tueksi. Lisäominaisuutena taulukko vuokratuotosta remontit huomioiden erilaisilla velattomilla hinnolla ja vuokrilla.

Asuntojen hallinnointityökalu

Monipuolinen pohja asuntokohtaisten tietojen tallentamiseen ja koko asuntosalkun hallintaan sekä kehityksen seuraamiseen.

MDI Tietopalvelu

Tarjoamme valikoituja sisältöjä kumppanimme, aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n tietopalvelusta. MDI julkaisee tietopalveluita aluekehityksestä ja sen keskeisistä teemoista, kuten väestöstä, työllisyydestä, osaamisesta, aluetaloudesta, vetovoimasta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista. Asuntoliigan jäsenille tietopalvelun aineisto tarjoaa näkymiä ja vertailutietoa eri alueiden kehitykseen.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D

Kiinteistömedian tuottama, hyvin havainnollistava taloyhtiön vastuunjakotaulukko.

Lomakkeet ja pohjat

Yleisimmät asuntosijoittajan ja vuokranantajan tarvitsemat lomakkeet ja dokumenttipohjat.

Asuntotukku

Asuntotukun kautta löydät sijoitustarkoitukseen soveltuvia asuntoja aina markkinahintoja halvemmalla. Yhteistyöverkostomme ja hankintavolyymin mahdollistama edullinen hintataso sekä kohteiden huolellinen valinta takaavat hyvän lähtökohdan tuottoisiin sijoituksiin.

Uutiskirje

Asuntoliigan uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset uutiset ja nostot Asuntoliigan tarjonnasta.

Instagram-seuranta sekä linkkejä blogeihin ja podcasteihin

 

Näin rekisteröidyt Asuntoliigan jäseneksi

Voit rekisteröityä Asuntoliigan verkkopalvelun käyttäjäksi asettamalla käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen täällä. Tietojen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset asettamaan salasanan ja kirjautumaan sisään. Muista tarkistaa myös roskaposti tai muut laatikot (esim. Gmailin lajittelukansiot), mikäli vahvistussähköposti ei saavu pääasialliseen Saapuneet-kansioon.

Jatkossa voit kirjautua ja hallinnoida tietojasi omalla jäsentilillä, jonka löydät Oma tili -nimellä sivuston ylävalikosta.

Rekisteröityneiden käyttäjien tietosuojasta sekä tietojen käsittelystä kerrotaan Asuntoliigan tietosuoja- ja rekisteriselosteessa.

Tervetuloa Asuntoliigaan!

Ota yhteyttä Asuntoliigan tiimiin

 

Mikko Ylihärsilä
toimitusjohtaja
KTM
Mikolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja asuntosijoitustoiminnasta eri tehtävissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Juha Ylihärsilä
rakennusinsinööri
Juhalla on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta muun muassa kustannus- ja urakkalaskennan sekä työnjohdon tehtävissä valtakunnallisissa yrityksissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n perustajaosakas.

040 191 2921
juha.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Tuomas Rauhala
HuK
Tuomaksella on monipuolinen, noin kahdenkymmenen vuoden ura viestinnän, median ja journalismin parissa muun muassa päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana ja yrittäjänä. Työskennellyt asumiskysymysten parissa viestintätehtävissä ja seurannut asuntomarkkinoita toimittajana.

050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Hannu Järvimäki
KTM
Hannulla on vaikuttava ura rekrytoinnin, teollisuuden ja turvallisuusalan johto- ja myyntitehtävissä. Tunnetaan myös taidoistaan lihanvalmistuksen parissa Pihvifriikki-kanavallaan.

050 367 0862
hannu.jarvimaki@asuntoliiga.fi
LinkedIn

**

Asuntoliiga Oy
3013193-3

Kalevankatu 10
60100 Seinäjoki

etunimi.sukunimi@asuntoliiga.fi
tiimi@asuntoliiga.fi

Share This