ASUNTOLIIGA OY

Asiantuntijakumppanisi
asuntomarkkinoilla
onnistumiseksi

Tiedolla menestykseen

Asuntoliiga Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka osakkailla on pitkä kokemus kiinteistösijoittamisesta ja -kehittämisestä, rakennusalalta sekä muun muassa journalismin, viestinnän ja markkinoinnin parista. Ideamme tehokkaammasta asuntomarkkinadatan hyödyntämisestä on jalostunut ainutlaatuiseksi Avaindata-tietopalveluksi sekä monipuolisiksi markkina-analyyseiksi, joihin luottavat monet asuntomarkkinoilla toimivat ammattilaiset.

Tärkeä kohderyhmä meille on myös kasvava asuntosijoittajien joukko, jolle tarjoamme tiedon ja työkalujen lisäksi kumppanietuja verkostoltamme sekä silloin tällöin myös sijoituskohteiksi sopivia asuntoja. Voit tehdä maksuttoman rekisteröitymisen jäsenpalveluihin täällä.

Asuntoliigalle luotettava, läpinäkyvä ja kaikki osapuolia hyödyttävä yhteistyö on kantava voima. Suoraan sanottuna emme olisi mitään ilman loistavaa kumppaniverkostoamme. Tutustu kumppaneihimme tarkemmin tällä sivulla.

Ota yhteyttä!

 

Mikko Ylihärsilä
toimitusjohtaja
KTM
Mikolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja asuntosijoitustoiminnasta eri tehtävissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Tuomas Rauhala
viestintä- ja markkinointipäällikkö, asiantuntija
HuK
Tuomaksella on monipuolinen, noin kahdenkymmenen vuoden ura viestinnän, median ja journalismin parissa muun muassa päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana ja yrittäjänä. Työskennellyt asumiskysymysten parissa viestintätehtävissä ja seurannut asuntomarkkinoita toimittajana.

050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Juha Ylihärsilä
rakennusinsinööri
Juhalla on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta muun muassa kustannus- ja urakkalaskennan sekä työnjohdon tehtävissä valtakunnallisissa yrityksissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n perustajaosakas.

040 191 2921
juha.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Hannu Järvimäki
KTM
Hannulla on vaikuttava ura rekrytoinnin, teollisuuden ja turvallisuusalan johto- ja myyntitehtävissä. Tunnetaan myös taidoistaan lihanvalmistuksen parissa Pihvifriikki-kanavallaan.

050 367 0862
hannu.jarvimaki@asuntoliiga.fi
LinkedIn

**

Asuntoliiga Oy
3013193-3

Kalevankatu 10
60100 Seinäjoki

etunimi.sukunimi@asuntoliiga.fi
tiimi@asuntoliiga.fi

Yhteistyössä

Robonomist Oy

Robonomist rakentaa ratkaisuja asiantuntija- ja tietotyön automatisoinniksi. Kumppanimme Avaindata-tietopalvelun kehittämisessä.

Oikotie Asunnot

Schibsted Suomen tunnettu asuntojen markkinapaikka ja portaali. Kumppanimme Avaindata-tietopalvelun myynnissä sekä datalähteenä.

MDI Public

MDI on Suomen johtava aluekehittämisen konsulttiyritys ja osa FCG Finnish Consulting Groupia. Asuntoliiga ja MDI tekevät yhteistyötä muun muassa asuntomarkkina-analyyseissa sekä tietopalveluiden kehittämisessä.

Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto on yksi Suomen johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Kumppanimme Avaindata-tietopalvelun tietolähteenä sekä etuja Asuntoliigan rekisteröityneille käyttäjille tarjoavana.

Tilastokeskus

Tilastokeskus

Tilastokeskus tuottaa luotettavia ja puolueettomia virallisia tilastoja suomalaisesta yhteiskunnasta sekä johtaa ja kehittää valtion tilastotoimea.

Ajankohtaista

Share This