Sijoitusasunto alle markkinahintojen? Tervetuloa Asuntotukkuun!

Tukkukaupan idea on yksinkertainen: Isompi hankintavolyymi mahdollistaa edullisemman yksikköhinnan.

Vielä 2010-luvulle tultaessa kovinkaan monelle sijoittajalle ei ollut kertynyt kokemuksia ”asuntotukkureista”, koska tämäntyyppinen asuntokauppa oli totuttu suorittamaan suljettujen verhojen takana. Tilanne alkoi hiljalleen muuttua 2010-luvun edetessä ja asuntosijoittamisen yleistyessä, kun markkinoille alkoi ilmestyä uusia toimijoita, joilla oli myös uudenlaisia toimintatapoja. Samalla asuntotukun tarjoamat mahdollisuudet alkoivat tulla tutuksi yhä useammalle suomalaiselle asuntosijoittajalle, joista moni on myös jo ostanut itselleen sijoitusasunnon asuntotukkurin kautta.

Nyt 2020-luvulla: Asuntoliigan tavoitteena on mm. kumppaniverkoston ja kattavan tietopankin avulla tarjota avaimet sijoitustoiminnassa onnistumiseen, kehittää osaamista alalla sekä luoda uusia toimintatapoja.

Yhteistyöverkostomme ja hankintavolyymin mahdollistama edullinen hintataso sekä kohteiden huolellinen valinta takaavat hyvän lähtökohdan tuottoisiin sijoituksiin.

Asuntotukku on osa Asuntoliigan palvelua, jonka tarkoitus on tarjota yhteisö kaikille asuntosijoittamisesta kiinnostuneille.

 

Voisimmeko tehdä yhteistyötä?

Olemme avoimia uusille ja erilaisille yhteistyökuvioille, sellaisille, joilla pystymme tarjota hyviä sijoitusmahdollisuuksia Asuntoliigan jäsenille. Toimimme luottamuksellisesti, vastuullisesti ja toisia kunnioittaen. Asuntoliigan tiimistä löytyy kokemusta ja monipuolista osaamista mm. kiinteistö- ja rakennusalalta, asuntosijoittamisesta ja rahoitusalalta.

Olitpa myymässä ja etsimässä asunnoille ostajia TAI ostamassa ja etsimässä asuntojen ostoon kumppania, niin voimme tarjota Sinulle apua ja yhteistyömahdollisuuksia!

Ota yhteyttä ja keskustellaan luottamuksella lisää!

 

Asuntoliigan yhteisö

Ainutlaatuinen
kumppaniverkosto
asuntosijoittamisessa
onnistumiseen.

Share This