Asuntoliigan toiminnan ytimessä on alusta alkaen ollut tiedon tarjoaminen asuntosijoittamisessa ja asuntomarkkinoilla menestymisen tueksi. Viimeisen vuoden ajan olemme panostaneet tähän kehitystyöhön voimakkaasti ja avanneet nyt uudenlaisen Avaindata-tietopalvelun.

Avaindata hyödyntää dataa useista luotettavista lähteistä ja luo osoite- tai karttahaulla valitusta alueesta lähes sata moduulia sisältävän ja teemoittain lajitellun raportin. Avaindata mahdollistaa alueen sekä sen kehityksen kattavan analysoinnin erityisesti asuntomarkkinoiden näkökulmasta ja tarjoaa ainutlaatuisen tuen esimerkiksi asuntokaupan, asuntosijoittamisen, rakennuttamisen ja aluekehityksen parissa tehtävälle työlle.

Avaindata vahvistaa Asuntoliigan perusperiaatetta olla asiantuntijapalvelu ja yhteisö asuntosijoittajille sekä muille asuntomarkkinoista kiinnostuneille. Avaindata on oma maksullinen premium-tuotteensa, mutta erilaiset työkalut, kauttamme myytävät asuntokohteet sekä muun tietotarjonnan olemme avanneet Asuntoliigan maksuttomalla Vapari-jäsenyydellä saataviksi. Olemme edelleen avoimia hyville yhteistyömalleille ja kehitämme kumppaneidemme kanssa asiantuntijapalveluita alan osaamistarpeisiin.

Tutustu meihin ja tarjontaamme näillä sivuilla – ja ota yhteyttä!

Tuomas Rauhala
osakas, Asuntoliigan viestintä ja markkinointi
050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi
LinkedIn

Share This