Asuntoliigan verkkopalvelussa on tehty sekä taustajärjestelmiin että sisällön ryhmittelyyn liittyviä muutoksia. Uudistuksessa kaikki Asuntoliigan maksuttomaan Vapari-jäsenyyteen kuuluvat sisällöt on ryhmitelty Jäsenille-valikkoon.  Valikkoa ja sivuston sisältöä on muutenkin selkeytetty. Asuntoliigan jäsenet tai Avaindata-tietopalvelun tilanneet löytävät edelleen linkin omaan käyttäjätiliinsä sivun yläosasta.

Navigaatio löytyy helposti sivun yläosasta.

Samalla olemme vaihtaneet sivusisällön ja jäsenyyksien hallintajärjestelmää Asuntoliigan toiminnan kannalta monipuolisempaan. Ainoat näkyvät muutokset Asuntoliigan nykyisille jäsenille ovat ulkoasumuutokset Oma tili -valikossa sekä palvelun lähettämissä ilmoituksissa. Kaikilla ennen 1.2.2022 jäseneksi rekisteröityneillä tunnusten pitäisi toimia normaalisti. Tuon päivämäärän jälkeen rekisteröityneet ovat liittyneet suoraan uuteen järjestelmään.

Kehitämme sivustoa edelleen paremmin toimivaksi. Mikäli havaitsette ongelmia palvelun käyttämisessä, ottakaa yhteyttä joko Asuntoliigan palveluosoitteeseen tiimi@asuntoliiga.fi tai Tuomas Rauhalaan, tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi / 050 548 7976.

Share This