Yhteisö asuntosijoittamisessa onnistumiseen

Asuntoliiga.fi on asuntosijoittamisesta ja asuntomarkkinoista kiinnostuneiden oma yhteisö. Tuomme yhteen asuntosijoittamisen parissa toimivat suomalaiset, alalle hyödyllisiä palveluita tuottavat yritykset, sijoittamisen työkalut, tuoreen tiedon sekä kiinnostavat sijoituskohteet.

Asuntoliiga syntyi tarpeesta koota asuntosijoittamisen alaa koskevaa tietoa ja tekijöitä yhteen. Alan kotimainen tieto on ollut pirstaleista ja verkostot löyhiä. Asuntosijoittamista koskevat uutiset ovat tähän saakka olleet siellä täällä osana yleistä talousmediaa.

Asuntosijoittajia ja vuokranantajia on Suomessa paljon: kaikkiaan noin 300 000. Viime vuosina asuntoihin sijoittamisen sekä vuokralla asumisen trendit ovat olleet kasvavia. Haluamme tarjota apua niille, jotka ovat aloittelemassa sijoitustoimintaa ja yhdistää voimat myös kokeneiden sijoittajien kanssa. Haluamme myös olla kehittämässä alaa ja sijoitustoimintaa ammattimaisemmaksi.

Asuntoliigan tavoite on olla Suomen seuratuin ja suosituin asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin keskittyvä verkkopalvelu sekä yhteisö. Asuntoliigan taustalla on asuntosijoittamiseen ja rakentamiseen liittyviin palveluihin keskittynyt perheyritys Ultra Kiinteistöt Oy, ja tätä uutta palvelua kehittää vahvistunut kentällinen yli kymmenen vuoden kokemuksella asuntosijoittamisesta, rakentamisesta, kumppanuuksienhallinnasta, myynnistä, viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta. Tutustu tiimiin tarkemmin alla.

Asuntoliigan arvot


Vastuullisuus
– Toimintamme tukee kestävää kehitystä ja hyvinvointia lähiyhteisöissämme sekä yhteiskunnassa. Tekemämme ratkaisut kestävät kriittisen tarkastelun, ja korjaamme virheet viipymättä.

Luotettavuus – Pohjalaisen hyveen mukaan sanamme pitää eikä käsi pakene. Avoimuudella rakennamme luottamukselle perustan.

Yhteisöllisyys – Asuntoliigan perusajatus nojaa yhteisön hyvinvointiin ja voimaan. Haemme ratkaisuja, joista kaikki hyötyvät.

Rentous – Hommat tehdään vakaasti mutta ei vakavasti. Huumori on kukkamme.

Ota yhteyttä!

Mikko Ylihärsilä
toimitusjohtaja
sijoitustoiminta, kumppanuudet
050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi

 

Juha Ylihärsilä
rakennuttaminen, kumppanuudet
040 191 2921
juha.yliharsila@asuntoliiga.fi

 

Tuomas Rauhala
artikkelit, uutissisällöt, kumppanuudet, sivuston ylläpito
050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi

 

Hannu Järvimäki
kumppanuudet, myynti, markkinointi, sosiaalinen media
050 367 0862
hannu.jarvimaki@asuntoliiga.fi

**

Asuntoliiga Oy
3013193-3

Kalevankatu 10
60100 Seinäjoki

etunimi.sukunimi@asuntoliiga.fi
tiimi@asuntoliiga.fi

Share This