Yhteisö asunto­­sijoittamisessa onnistumiseen ja alusta asunto­­markkina­­tiedolle

Asuntoliiga.fi on asuntosijoittamisesta ja asuntomarkkinoista kiinnostuneiden yhteisö. Tuomme yhteen asuntosijoittamisen parissa toimivia suomalaisia, alalle hyödyllisiä palveluita tuottavia yrityksiä, sijoittamisen työkaluja, tuoretta tietoa sekä kiinnostavia sijoituskohteita.

Yhteisöllisyys ja asuntosijoittamista tukevat palvelut pysyvät vahvana Asuntoliigan ytimessä, mutta suurimmat panostukset olemme tällä hetkellä ohjanneet tietopalvelumme Avaindatan kehittämiseen. Ajatuksemme alusta lähtien on ollut, että asuntomarkkinoillakin parhaat päätökset perustuvat tietoon. Oman osaamisemme lisäksi olemme löytäneet sopivia kumppaneita, joiden kanssa kehittää työkaluja olemassa olevan datan tehokkaammaksi hyödyntämiseksi.

Asuntosijoittajia ja vuokranantajia on Suomessa paljon: kaikkiaan noin 300 000. Viime vuosina asuntoihin sijoittamisen sekä vuokralla asumisen trendit ovat olleet kasvavia. Haluamme tarjota apua niille, jotka ovat aloittelemassa sijoitustoimintaa ja yhdistää voimat myös kokeneiden sijoittajien kanssa. Haluamme myös olla kehittämässä alaa ja sijoitustoimintaa ammattimaisemmaksi.

Asuntoliigan taustalla on asuntosijoittamiseen ja rakentamiseen liittyviin palveluihin keskittynyt perheyritys Ultra Kiinteistöt Oy, ja yhdessä muiden osakkaiden kanssa Asuntoliigan tarjontaa kehittää vahva kentällinen yli kymmenen vuoden kokemuksella asuntosijoittamisesta, rakentamisesta, kumppanuuksienhallinnasta, myynnistä, viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta. Tutustu tiimiin tarkemmin alla.

Asuntoliigan arvot

Vastuullisuus – Toimintamme tukee kestävää kehitystä ja hyvinvointia lähiyhteisöissämme sekä yhteiskunnassa. Tekemämme ratkaisut kestävät kriittisen tarkastelun, ja korjaamme virheet viipymättä.

Luotettavuus – Pohjalaisen hyveen mukaan sanamme pitää eikä käsi pakene. Avoimuudella ja huolellisella työllä rakennamme luottamukselle perustan.

Yhteisöllisyys – Asuntoliigan perusajatus nojaa yhteisön hyvinvointiin ja voimaan. Haemme ratkaisuja, joista kaikki hyötyvät.

Rentous – Hommat tehdään vakaasti mutta ei vakavasti.

 

Ota yhteyttä!

 

Mikko Ylihärsilä
toimitusjohtaja
KTM
Mikolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja asuntosijoitustoiminnasta eri tehtävissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Juha Ylihärsilä
rakennusinsinööri
Juhalla on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta muun muassa kustannus- ja urakkalaskennan sekä työnjohdon tehtävissä valtakunnallisissa yrityksissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n perustajaosakas.

040 191 2921
juha.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Tuomas Rauhala
HuK
Tuomaksella on monipuolinen, noin kahdenkymmenen vuoden ura viestinnän, median ja journalismin parissa muun muassa päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana ja yrittäjänä. Työskennellyt asumiskysymysten parissa viestintätehtävissä ja seurannut asuntomarkkinoita toimittajana.

050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Hannu Järvimäki
KTM
Hannulla on vaikuttava ura rekrytoinnin, teollisuuden ja turvallisuusalan johto- ja myyntitehtävissä. Tunnetaan myös taidoistaan lihanvalmistuksen parissa Pihvifriikki-kanavallaan.

050 367 0862
hannu.jarvimaki@asuntoliiga.fi
LinkedIn

**

Asuntoliiga Oy
3013193-3

Kalevankatu 10
60100 Seinäjoki

etunimi.sukunimi@asuntoliiga.fi
tiimi@asuntoliiga.fi

Share This