Hakemus Asuntoliigan yhteistyökumppaniksi

Asuntoliigan yhtenä tärkeänä päämääränä on löytää ja tuoda samalle alustalle Suomen eri kaupungeista kiinteistöalan parhaat toimijat. Sellaiset positiivisen asenteen omaavat kiinteistöalan ammattilaiset, jotka toimivat kaikin puolin esimerkillisesti ja ymmärtävät erityisesti asuntosijoittajien sielunmaisemaa.

Kumppaniyritykset tavoittavat alustamme kautta uusia potentiaalisia asiakkaita! Asuntoliigan kumppaniverkostoon kuuluminen on täysin ilmaista mukanaoleville yrityksille. Emme siis veloita mitään komissioita saamistanne toimeksiannoista, kiinteitä kuukausimaksuja tai mitään muitakaan maksuja. Maksuttoman alustan ansiosta yritykset kykenevät tarjomaan jäsenille rahanarvoisia etuja, koska esimerkiksi markkinointiin ja uusien asiakkaiden tavoittamiseen ei enää jatkossa tarvitse käyttää niin paljoa euroja.

Mikäli olisitte kiinostunut olemaan mukana Asuntoliigan kumppaniverkostossa, niin pyydämme käyttämään muutaman minuutin alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Lomakkeelle tallennettavat vastaukset ovat täysin luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Yhteistyöterveisin,
Mikko Ylihärsilä
050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi

Share This