K-Rauta Järvelä

Olemme pitkän linjan rautakauppa, jonka yhteistyökumppaneiksi on vuosien aikana valikoitunut luotettavat ja ammattitaitoiset yritykset, joiden työnjälki sekä aikataulutus ovat ensiluokkaisia. Henkilökuntamme ja kauppiaamme ovat rautakaupan ammattilaisia, moniosaajia ja hyväntuulisia työhönsä sitoutuvia ja hoitavat projektisi alusta loppuun tunnollisesti ja niin, ettei sinun siitä tarvitse huolta kantaa. Olemme perinteikäs perheyritys, jolle tärkeää on laatu, paikallisuus, vastuullisuus ja kestävyys, niin tekemisessä kuin tuotteissakin. Olemme toimineet K-Ryhmän auditoidun vastuullisuusohjelman mukaan jo lähes kaksikymmentä vuotta.

Remontointipalvelu vuokranantajille

Olemme räätälöineet vuokranantajille oman remontointipalvelun, joka sisältää koko huoneistoremontin: projektinhallinnan, materiaalit sekä työt. Kun tiedetään remonttitarpeet ja asuntoneliöt, saadaan kolmesta laatuluokasta: ”hyvä-parempi-paras”, valitsemalla suoraan kyseisen kohteen remonttikustannukset. Vaihtoehtojen lisäksi on listattu ja hinnoiteltu erilaisia keittiön ja eteisen päivittämiseksi tuotteita, joita useimmin remontin tai vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä vaihdetaan tai lisätään.

 
Edut ja yhteystiedot

[mepr-show rules=”31405″ unauth=”message”] Asuntoliigan jäsenille tarjoamme kaikkia vuokranantajille suunnattuja palveluitamme sekä kehitämme yhdessä teidän kanssanne niitä palvelumuotoja, jotka teitä parhaiten palvelevat: esim. siivouspalveluja jne. Erityisedut Asuntoliigan jäsenille:

  • Priorisoimme Asuntoliigan jäsenten kohteet, jos asennustyöt ruuhkautuvat.
  • Maksuton neuvonta, opastus ja kohteissa tehtävät konsultaatiokäynnit. Lisätietoa alla olevassa esitteessä.

K-Rauta Järvelä – Remonttipalvelu vuokranantajille (PPT)

Yhteystiedot

Peltotie 2, 16600 Järvelä
puh. (03) 872 760
Puhelun hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella.

 
Sirpa Kaalikoski, kauppias
03-872 7610
0400-715 137
sirpa.kaalikoski@k-rauta.fi
[/mepr-show]