Avaindata Pro Single

200,00  - 4 viikkoa

Avaindata-tietopalvelun täydellisen raportin rajaton käyttö kuukaudeksi

Tilaus ei jatku automaattisesti.

Sisältö:

Muuttoliikedata: Kohdealueen muuttoliiketilastot sekä valtakunnallisia poimintoja. Lähde: Suomen Asiakastieto

Oikotie.fi-palvelun ilmoitushistoria: Historiahaku Oikotie.fi-palvelussa julkaistuista myytävien ja vuokrattavien asuntojen ilmoituksista kohdealueelta. Tulokset havainnollisena ja järjesteltävänä taulukkona, joka sisältää kaikki keskeiset tiedot ilmoituksista.

+ Hintalaskuri: Laskuri kohteen myynti- tai vuokrahinnan määrittämiseen huoneistotyypin, sijainnin, kuntoluokan ja ominaisuuksien perusteella. Hyödyntää taustadatana Oikotien ilmoitushistoriaa sekä Tilastokeskuksen Rakennettu ympäristö -tietokantaa.

Tunnusluvut: Kohdealueen asuntomarkkinan keskeisiä tunnuslukuja mm. asuntosijoittajan näkökulmasta: alueen maksuhäiriöriski, vuokratuotto ja vuokratuottoasteen kehitys, hintojen suhde vuokriin, asuntojen keskihinta sekä keskivuokra ja näiden kehitys, myytävien ja vuokrattavien asuntojen määrät.

Uutisseuranta: Kattavan mediaseurannan avulla löydät asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin liittyvät uutiset suomalaisesta verkkomediasta. Seuranta on tarjolla Suomen 20 suurimmasta kaupungista.

Alueen asukasprofiili: Kattava kuva alueen asukasprofiilista. Asukasmäärän kehitys ja ennuste, asukkaiden ja kotitalouksien määrä, toimirakennetiedot, tuloluokat. Lähde: Tilastokeskus.

Alueen asumisprofiili: Kattava kuva alueen asumismuodoista, asuntojen koosta ja määristä. Lisäksi kartta alueesta ja etäisyydet lähipalveluihin. Tietolähteet: Tilastokeskus ja Google.

Asuntomarkkinatieto: Keskeiset koonnit kohdealueen asuntomarkkinasta, vuokramarkkinasta ja rakennustuotannosta: muun muassa keskineliöhintojen ja keskineliövuokrien kehitys, myytävien ja vuokrattavien asuntojen määrien kehitys sekä keskimääräiset markkinointiajat, myönnetyt rakennusluvat, aloitetut hankkeet ja valmistuneiden asuntojen määrät.

Asuntohaku Oikotie.fi-palvelun ilmoituksista: Kohdealueen aktiiviset asuntoilmoitukset Oikotie.fi-palvelussa.

Kumppanietu: Avaindatan asiakkaana saat 25 prosentin alennuksen Oikotien ilmoituksista. Alennus koskee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Huomioi myös tietopalvelun kustannusten vähentämismahdollisuus verotuksessasi.