VV-Kuivaus Oy

Koti on elämän tärkeimpiä asioita. Turvasatama, jossa ei tarvitse esittää mitään. Kiireisessä maailmassa, jossa meitä revitään joka suuntaan, koti tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua ja hengittää rauhassa. Jokainen ihminen ansaitsee oman kodin.

Joskus kotonakin tapahtuu odottamatonta. Vesivahinko tai asbestilöytö remontin yhteydessä täyttää mielen huolilla. Koti ei tunnukaan enää turvalliselta paikalta vaan saa seurakseen uhkakuvia, pelkoa ja epävarmuutta. Me luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään. Varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma. Rauhoitamme mielesi ja palautamme kotisi ennalleen, turvasatamaksi arjen keskelle.

Kunnolla tekemisen meininki tarkoittaa sitä, että me teemme jämptisti sen, mitä lupaamme.

Vahvuutemme on vankka kokonaistuntemus ja pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksen alalta. Kun osaamisemme yhdistää positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Toimimme Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Jyväskylässä ja asiakkaitamme ovat niin vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Jäsenedut ja yhteystiedot

Sisältö on nähtävissä ainoastaan Vapari-jäsenille.