Versus Asunnot

Versus Asunnot on moderni, koko Suomessa toimiva kiinteistönvälitysliike, jonka toimintamallissa asunnon omistaja pitää asuntonäytöt. Versus Asunnot hoitaa taustalla kaiken muun kiinteistönvälittäjän tehtävät aina markkinoinnista tarjousneuvotteluun ja kaupantekoon saakka. Pitämällä itse asuntonäytöt omistamassasi asunnossa, säästät tuhansia euroja välityspalkkiossa. Säästyneet rahat voit käyttää johonkin Sinulle tärkeään, vaikka seuraavan ostettavan asunnon käsirahaan.

Tiedämme kokemuksesta, että asunnon omistaja tietää ja tuntee myytävän kohteen parhaiten ja osaa kertoa siitä sellaisia asioita, joita kiinteistönvälittäjä ei välttämättä osaa. Me tuomme asuntokauppaan apua kaikkiin niihin välityksessä tapahtuviin osa-alueisiin, mitkä eivät ehkä ole Sinulle tuttuja. Pidät itse asuntonäytöt, me hoidamme loput. Toimivan ja tehokkaan palvelumallin lisäksi, Versus Asunnot tarjoaa alan keskiarvoa 70% edullisemman välityspalkkion. Lisäksi luotettava ja uskottava brändi pitää taustalla huolen siitä, että ostava asiakas saa ostopäätökselleen tukea ja voi huoletta luottaa tekemiseemme sekä palveluumme.

Palvelumme sisältää kaiken tämän:

– Asunnon valokuvaus ammattikuvaajan toimesta

– Kiinteistönvälittäjän tuki (LKV)

– Huoneiston katselmus

– Postitamme sinulle aloituspaketin asuntonäyttöjen tueksi

– Monikanavainen markkinointi

– Lakisääteisen esitteen suunnittelu, toteutus ja toimitus sinulle

–  2D ja 3D virtuaalikalustetut pohjakuvat

– Myynti-ilmoitukset asuntoportaaleihin

– Asiakirjat ja selvitykset

– Kohteen hinnoittelu

– Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen

– Tarjousprosessi / myyntineuvottelu

– Pankkien väliset neuvottelut

– Kauppakirjat

– DIAS (Digitaalinen asuntokauppa)

– Lakisääteiset ilmoitukset isännöitsijälle

– Varainsiirtoveroilmoitukset ostajalle

– Yhteydenpito koko prosessin ajan

Versus Asuntojen verkkosivustolla voit verkkokaupan kautta tilata ja rakentaa mieleisesi kiinteistönvälityspalvelun ja ottaa siihen mukaan ne lisäpalvelut, jotka koket tarpeellisiksi. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä: https://versusasunnot.fi/kiinteistovalitys-verkkokauppa/

Olit sitten tavallinen kodin myyjä tai asuntosijoittaja, toimintamallimme sopii Sinulle varmasti. Tutustu lisää palveluihimme osoitteessa: www.versusasunnot.fi

Edut ja yhteystiedot

[mepr-show rules=”31405″ unauth=”message”] Tarjoamme Asuntoliigan jäsenille 10% alennuksen jo valmiiksi edullisesta asunnon välityksestä. Nyt vain 2115€ + asiakirjakulut (max 390€). Toimimme kaikkialla Suomessa.

Yhteystiedot

Jussi Takala – Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi 

Seuralantie 5, 60220 Seinäjoki

[/mepr-show]