Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on johtavia digitaalisten yritys- ja luottotietopalvelujen toimittajia Suomessa. Tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset.

Suomen Asiakastieto Oy on osa Asiakastieto Groupia. Vuonna 2018, Asiakastieto Groupin pro forma -liikevaihto oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2018 lopussa oli noin 450 seitsemässä kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa.

Etuhinnat luottotietoraportista ja vuokranantajan raportista Asuntoliigan jäsenille

Asuntoliigan ja Suomen Asiakastiedon kumppanuus tarjoaa Liiga-jäsenille etuhinnat laadukkaista luottotieto- ja vuokranantajan raporteista. Selvää säästöä kertyy etenkin useampia raportteja vuoden aikana hakeville! Asuntoliigan jäsensivulle integroitua palvelua on helppo käyttää ja kulut ovat vähennyskelpoisia vuokranantajan verotuksessa.

Jäsenedut ja yhteystiedot

[mepr-show rules=”31405″ unauth=”message”]

Luottotietoraportti

Vuokranantajan raportti

 

HUOM! Palvelun käyttö edellyttää Asiakastiedon palvelusopimuksen tekemistä, jonka kustannus on 322,40 €/vuosi (260€ + alv 24%).

HUOM! Kulut ovat vuokranantajalle 100% verovähennyskelpoisia vuokratuloista.

Asiakastiedon etujen hyödyntäminen

Asuntoliigan sivustolle integroidun palvelun käyttöönotto ja käyttö on helppoa omalta jäsentililtäsi. Siirry siis jäsentilillesi sivun ylävalikosta ja solmi palvelusopimus tilin Asiakastieto-välilehdeltä.

[/mepr-show]