Kiinteistölakimies Suomi Oy

Kiinteistölakimies Suomi Oy on erityisesti kiinteistökaupan ja asuntokaupan lakiasioihin, asunnon ja kiinteistön virheisiin ja kiinteistöasioihin erikoistunut lakiasiaintoimisto.

Asuntokaupan ja kiinteistökaupan riidat, kosteusvauriot, ostajan ja myyjän vastuut asuntokaupassa ja kiinteistökaupassa ovat ydinosaamistamme.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Turussa, Tampereella ja Helsingissä,Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, mutta tarvittaessa koko maassa aina perimmäistä Lappia myöden.

Kiinteistölakimies Thomas Kankaanpää

Thomas Kankaanpää

Thomas on yrityskokemuksen omaava kaksikielinen lakimies, joka hoitaa toimeksiannot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hän on opiskellut sekä Uppsalan että Helsingin yliopistoissa Ruotsissa ja Suomessa.

Thomas on työskennellyt rakennusalalla toimivan perheyrityksensä lakivastaavana ja hallituksen puheenjohtajana eli kokemusta on kertynyt niin rakennuttamisesta kuin rakentamiseen liittyvästä juridiikasta Suomessa ja Pohjoismaissa. Työtehtäviin ovat kuuluneet reklamaatiot, reklamaatioihin vastaaminen, sopimustuotanto, konsultointi sekä yritystoiminnan juridiikan hallinta ja kehittäminen.

Thomas on perehtynyt kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvään lainsäädäntöön, yritysjuridiikkaan ja sopimusoikeuteen. Rakentamisesta hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus lautapojasta kiinteistölakimieheksi asti. Vapaa-aikanaan Thomas harrastaa lenkkeilyä, potkunyrkkeilyä, sulkapalloa ja koodaamista.

Jäsenedut ja yhteystiedot

[mepr-show rules=”31405″ unauth=”message”]

  • Kumppani tarjoaa Asuntoliigan jäsenille ilmaisen alkuneuvottelun.
  • Lisäksi kumppani tarjoaa jäsenille ilmaisen yhden (1) tunnin lisäedun asian hoitamisesta, mikäli prosessissa tarvitsee edetä.
  • Yhteensä edut vastaavat kolmen tunnin työtä.

Yhteystiedot

Thomas Kankaanpää, OTM 
Kiinteistölakimies Suomi Oy 
Käsityöläiskatu 4 a, 20100 Turku 
Puh. 020 752 8404 
thomas.kankaanpaa@kiinteistolakimies.fi

[/mepr-show]