Vapari

 

Vapari on Asuntoliigan maksuton jäsenyystaso. Vapari-jäsenyyteen kuuluvat:

+ AsuntotukkuAsuntotukun kautta löydät sijoitustarkoitukseen soveltuvia asuntoja aina markkinahintoja halvemmalla. Yhteistyöverkostomme ja hankintavolyymin mahdollistama edullinen hintataso sekä kohteiden huolellinen valinta takaavat hyvän lähtökohdan tuottoisiin sijoituksiin.

+ Kumppaniverkoston edutAsuntoliigan jäsenet ja yhteistyökumppanit muodostavat verkoston, joka auttaa sijoitustoiminnassa onnistumiseen. Kumppaniverkostomme yritykset tarjoavat jäsenille rahanarvoisia etuja ja asuntosijoittamista palvelevaa osaamista.

+ ArtikkelitAsuntoliigan tiimi ja kumppaniverkoston asiantuntijat julkaisevat asiantuntija-, näkökulma- ja uutisartikkeita asuntosijoittamisesta.

+ UutisseurantaKattavan mediaseurannan avulla löydät asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin liittyvät uutiset suomalaisesta verkkomediasta.

+ UutiskirjeKuukausittainen uutiskirje tiivistää Asuntoliigan verkoston kuulumiset ja poimintoja tarjonnasta. Myös Asuntotukun kohteet esitellään jäsenille uutiskirjeessä.

+ Talouden tunnusluvutOlemme koonneet keskeiset tunnusluvut talouden kehityksen seuraamiseksi.

+ Asuntosijoittajan työkalupakkiValikoima sisältää keskeiset vuokraus- ja asuntosijoitustoiminnassa tarvittavat pohjat ja lomakkeet. Ammattimaiseen sijoittamiseen tarjoamme muun muassa kassavirta- ja remonttilaskurin.

+ MDI-tietopalveluTarjoamme valikoituja sisältöjä kumppanimme, aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n tietopalvelusta. MDI julkaisee tietopalveluita aluekehityksestä ja sen keskeisistä teemoista, kuten väestöstä, työllisyydestä, osaamisesta, aluetaloudesta, vetovoimasta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista. Asuntoliigan jäsenille tietopalvelun aineisto tarjoaa näkymiä ja vertailutietoa eri alueiden kehitykseen.

+ Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3DHyödyllinen visualisointi havainnollistaa vastuunjaon taloyhtiöissä.

+ KirjastoAsuntoliigan kirjastoon on koottu kattavasti alan tietoa: muun muassa kirjallisuutta, oppaita, raportteja sekä lakeja ja asetuksia.

+ Kysymyspalvelu ja vastauspankkiOnko sinulla asuntosijoittamiseen liittyvä kysymys? Etsimme siihen vastauksen verkostomme asiantuntijoilta ja kerrytämme niistä yhteistä tietopankkia.

Vapari
Maksuton jäsenyys!