Malli kohde-sivusta, kun salassapitosopimus on hyväksytty:

Tällä kertaa tuomme tarjolle mielenkiintoisen uudissijoitusmahdollisuuden pohjoismaiden suurimmasta sisämaakaupungista, Tampereelta. Kyse on noin 8 km päähän Tampereen keskustasta kehittyvän alueen keskeisellä paikalle, palveluiden sekä suunnitellun ratikkalinjan ääreen rakentuvasta uudiskohteesta.

Olemme tehneet sopimuksen kohteen parhaiten sijoitukseen sopivista asunnoista, jonka myötä meidän kautta on nyt mahdollista päästä varhaisessa vaiheessa mukaan ostamaan asuntoja tukkualennushinnalla ja erinomaisella maksuaikataululla.

Tarjolla on yhteensä xx laadukasta yksiötä ja kaksiota houkuttelevin alennushinnoin. Kyseessä on asuntosijoitus, joka soveltuu etenkin Tampereen alueen kasvuun uskovalle ja mukaan haluavalle pitkän aikavälin asuntosijoittajalle.

26-47m2
Velattomat hinnat n. €
Myyntihinnat n. €
Vuokratuotot n. %
Oman pääoman tuotot n.%

Kohde avautui myyntiin nyt ja tulee tarjolle samanaikaisesti myös kumppaneidemme Asuntosalkunrakentaja.fi ja Sijoitusasunnot.comin verkostojen jäsenille. Klikkaa alla olevaa painiketta, hyväksy salassapitosopimuksen ehdot ja tutustu kohteeseen!

Huom! Asuntojen varaukset sähköpostilla osoitteeseen info@valakia.fi. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja kerro minkä asunnon haluat varata sekä mahdollinen varavaihtoehto mikäli asunto olisi jo ehditty varaamaan.

Share This