Avaindata-tietoa

Tutustu videoon ja
palvelun tietosisältöihin

Avaindatan tietosisällöt

Suuri, päivittyvä data-aineisto sisältää tällä hetkellä Tilastokeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Schibsted Suomi Oy:n Oikotie-palvelun kokoamia tietoja. Tietosisältöjen kuratoinnista ovat vastanneet Asuntoliiga Oy:n ja palvelun toteuttaneen Robonomist Oy:n asiantuntijat. Tietosisältöjen lähteet ja tunnuslukujen laskentatavat on avattu palvelussa läpinäkyvästi.

Asuntomarkkinatieto: Keskeiset koonnit kohdealueen asuntomarkkinasta, vuokramarkkinasta ja rakennustuotannosta: muun muassa keskineliöhintojen ja keskineliövuokrien kehitys, myytävien ja vuokrattavien asuntojen määrien kehitys sekä keskimääräiset markkinointiajat, myönnetyt rakennusluvat, aloitetut hankkeet ja valmistuneiden asuntojen määrät.

Muuttoliikedata: Kohdealueen muuttoliiketilastot tarkasteltavana muuttajien iän sekä asunnon omistussuhteen ja talotyypin mukaan. Muuttoliikkeestä myös valtakunnallisia poimintoja ja TOP-listoja.

Oikotie.fi-palvelun ilmoitushistoria: Historiahaku Oikotie.fi-palvelussa julkaistuista myytävien ja vuokrattavien asuntojen ilmoituksista kohdealueelta. Tulokset havainnollisena ja järjesteltävänä taulukkona, joka sisältää kaikki keskeiset tiedot ilmoituksista.

Tunnusluvut: Kohdealueen asuntomarkkinan keskeisiä tunnuslukuja mm. asuntosijoittajan näkökulmasta: alueen maksuhäiriöriski, vuokratuotto ja vuokratuottoasteen kehitys, hintojen suhde vuokriin, asuntojen keskihinta sekä keskivuokra ja näiden kehitys, myytävien ja vuokrattavien asuntojen määrät.

Alueen asukasprofiili: Kattava kuva alueen asukasprofiilista. Asukasmäärän kehitys ja ennuste, asukkaiden ja kotitalouksien määrä, toimirakennetiedot, tuloluokat.

Alueen asumisprofiili: Kattava kuva alueen asumismuodoista, asuntojen koosta ja määristä. Lisäksi kartta alueesta ja etäisyydet lähipalveluihin.

Uutisseuranta: Kattavan mediaseurannan avulla löydät asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin liittyvät uutiset suomalaisesta verkkomediasta. Seuranta on tarjolla Suomen 20 suurimmasta kaupungista.

Asuntohaku Oikotie.fi-palvelun ilmoituksista: Kohdealueen aktiiviset asuntoilmoitukset Oikotie.fi-palvelussa.

Kumppanietu: Avaindatan asiakkaana saat 25 prosentin alennuksen Oikotien ilmoituksista. Alennus koskee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Huomioi myös tietopalvelun kustannusten vähentämismahdollisuus verotuksessasi.

Ota yhteyttä!

 

Mikko Ylihärsilä
toimitusjohtaja
KTM
Mikolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja asuntosijoitustoiminnasta eri tehtävissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Tuomas Rauhala
viestintä- ja markkinointipäällikkö, asiantuntija
HuK
Tuomaksella on monipuolinen, noin kahdenkymmenen vuoden ura viestinnän, median ja journalismin parissa muun muassa päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana ja yrittäjänä. Työskennellyt asumiskysymysten parissa viestintätehtävissä ja seurannut asuntomarkkinoita toimittajana.

050 548 7976
tuomas.rauhala@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Juha Ylihärsilä
rakennusinsinööri
Juhalla on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta muun muassa kustannus- ja urakkalaskennan sekä työnjohdon tehtävissä valtakunnallisissa yrityksissä. Ultra Kiinteistöt Oy:n perustajaosakas.

040 191 2921
juha.yliharsila@asuntoliiga.fi
LinkedIn

 

Hannu Järvimäki
KTM
Hannulla on vaikuttava ura rekrytoinnin, teollisuuden ja turvallisuusalan johto- ja myyntitehtävissä. Tunnetaan myös taidoistaan lihanvalmistuksen parissa Pihvifriikki-kanavallaan.

050 367 0862
hannu.jarvimaki@asuntoliiga.fi
LinkedIn

**

Asuntoliiga Oy
3013193-3

Kalevankatu 10
60100 Seinäjoki

etunimi.sukunimi@asuntoliiga.fi
tiimi@asuntoliiga.fi

Share This