Yhteisö asuntosijoittamisessa onnistumiseen

Asuntoliiga.fi on asuntosijoittamisesta ja asuntomarkkinoista kiinnostuneiden oma yhteisö. Tuomme yhteen asuntosijoittamisen parissa toimivat suomalaiset, alalle hyödyllisiä palveluita tuottavat yritykset, sijoittamisen työkalut, tuoreen tiedon sekä kiinnostavat sijoituskohteet.

Asuntoliiga syntyi tarpeesta koota asuntosijoittamisen alaa koskevaa tietoa ja tekijöitä yhteen. Alan kotimainen tieto on ollut pirstaleista ja verkostot löyhiä. Asuntosijoittamista koskevat uutiset ovat tähän saakka olleet siellä täällä osana yleistä talousmediaa.

Asuntosijoittajia ja vuokranantajia on Suomessa paljon: kaikkiaan noin 300 000. Viime vuosina asuntoihin sijoittamisen sekä vuokralla asumisen trendit ovat olleet kasvavia. Haluamme tarjota apua niille, jotka ovat aloittelemassa sijoitustoimintaa ja yhdistää voimat myös kokeneiden sijoittajien kanssa. Haluamme myös olla kehittämässä alaa ja sijoitustoimintaa ammattimaisemmaksi.

Asuntoliigan tavoite on olla Suomen seuratuin ja suosituin asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin keskittyvä verkkopalvelu sekä yhteisö. Asuntoliigan tiimi kehittää palvelua yli kymmenen vuoden kokemuksella asuntosijoittamisesta, kumppanuuksienhallinnasta, viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta.

Mikko Ylihärsilä
KTM, perustajaosakas
050 467 8080
mikko.yliharsila@asuntoliiga.fi

Share This